De ce miereverde?

Pentru că apariția culorii verde în natură reprezintă momentul în care noi ne pregătim de muncă! Verdele poate fi considerat culoarea vieții la fel cum mierea poate fi considerată elixirul vieții. De aici, ușor, ușor, am făcut asocierea miere-verde.

De ce albine?! De ce apicultura?!

Am știut întotdeauna că sănătatea se găsește în natură. Și in același timp o pasiune din copilărie, atât a mea cât și a soțului, a trebuit să prindă viață în urmă cu 9 ani. La vremea respectivă am început cu 15 roiuri pe care le-am cumpărat de la o cunoștință în ideea de a ne asigura doza de sănătate a familiei și evident pentru a bifa pe lista lucrurilor „de făcut” în viață, această dorință de a avea proprii stupi.

A fost greu?! A meritat efortul nostru?!

Nu cred că este greu atunci când muncești pentru ceea ce îți dorești. Când faci ceea ce îți place nu simți greutatea lucrului... Am avut curajul să credem în noi și am reușit să transformăm pasiunea în afacere în sensul că de-a lungul anilor am căpătat și puțină experiență și pentru că totul a mers bine pentru noi și albinuțele ne-au îndrăgit și ele, am ajuns astăzi să numărăm 80 de familii hărnicuțe care din aprilie și până târziu în toamnă culeg și ne răsfață cum doar ele știu, oferindu-ne elixirul tinereții.

Contact

PFA OIȚĂ Alexandra Ramona

0765 041 073

Judetul Gorj, Comuna Negomir, Sat Ursoaia